sociologos.be

Lisa Engström 1 - Net nitroglycerine

Responsive image
Topadvocaat Niklas Bromander wordt in een garage in Jönköping vermoord. Lisa Engström, een jonge, temperamentvolle rechercheur, en haar rustige collega Sten Johansson doen onderzoek. De zaak ligt gevoelig, omdat Niklas Bromander in het verleden vrijspraak heeft weten te krijgen voor de moordenaar van een politieman. Lisa zegt wat al haar collega's denken: Bromander heeft zijn verdiende loon gekregen.Kort na de moord verdwijnt Bromanders dochter. Achter de fraaie façade van de deftige familie blijkt veel narigheid schuil te gaan. Hangt de moord met familiegeheimen samen of ligt de oplossing bij een praatgroep voor mishandelde vrouwen?Intussen worstelt Lisa met haar duistere verleden. Iemand staat haar naar het leven. Lisa wordt steeds bozer. En die boosheid moet eruit.Frida Moisto (1983), woonachtig in Jönköping en in het dagelijks leven verpleegkundige, zet in 'Net nitroglycerine' een sterke en explosieve hoofdpersoon neer, die aan Lisbeth Salander doet denken. Als de wet niet genoeg ruimte biedt, neemt Lisa Engström het recht in eigen hand.
PUBLICATIE DATUM:
september 2019
BESTANDSGROOTTE:
4,7
ISBN:
9789492750143
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Frida Moisto
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Lisa Engström 1 - Net nitroglycerine PDF

Lisa Engström 1 - Net nitroglycerine is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Frida Moisto. Jij kunt lezen Lisa Engström 1 - Net nitroglycerine op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...gström, een jonge, temperamentvolle rechercheur ... Nieuws — Nederlands Thrillerfestival | De spannendste week ... ... . In de december editie staat een interview ... met de Zweedse thrillerschrijfster. Uitgeverij Stortebeeker, Waddinxveen. 87 vind-ik-leuks. Boeken vertaald uit het Zweeds of Duits is wat we nu hebben. Maar voor goede Nederlandse boeken is zeker ook ruimte. Net nitroglycerine . Reeksen. Lisa Engström. Net nitroglycerine . Uitgevers Vrije Uitgevers, De. Top 33. De vlinderkamer De spiegel & het licht ... Recensie: Net nitroglycerine 📖 De Leesclub van Alles ... . Top 33. De vlinderkamer De spiegel & het licht Maar waar zijn die duiven dan LvG Souvenir Take it easy Werkschrift groep 7/8A (set a 5 ex) 2e druk. Net bekeken. Frida Moisto is thrillerschrijfster en verpleegkundige. In haar spannende debuutroman Net nitroglycerine zet ze haar woonplaats Jönköping op de kaart. De titel van het boek verwijst naar de stoere, jonge rechercheur Lisa Engström, die aan thaiboksen doet, van doorpakken houdt en soms nogal opvliegend is....