sociologos.be

Implementatie van evidence based practice

Responsive image
Dit boek staat boordevol praktische tips en hulpmiddelen voor de verpleegkundige praktijk om evidence based te kunnen werken en denken. Van visie op verpleegkundig leiderschap tot internet en vakbladen. Van het voeren van dossierbesprekingen tot het opzetten van een Journal Club. Implementatie van evidence based practice is voor verpleegkundigen in alle werkvelden een compact en praktisch boek waarmee je meteen aan de slag kunt.
PUBLICATIE DATUM:
augustus 2015
BESTANDSGROOTTE:
9,90
ISBN:
9789036808248
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
none
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Implementatie van evidence based practice PDF

Implementatie van evidence based practice is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs none. Jij kunt lezen Implementatie van evidence based practice op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ntatie van evidence based practice is voor verpleegkundigen in alle werkvelden een compact en praktisch boek waarmee je meteen aan de slag kunt ... Evidence-based nursing - Zoeken - Nurse Academy ... . Van het voeren van dossierbesprekingen tot het opzetten van een Journal Club. Implementatie van evidence based practice is voor verpleegkundigen in alle werkvelden een compact en praktisch boek waarmee je meteen aan de slag kunt. Van visie op verpleegkundig leiderschap tot internet en vakbladen. Van het voeren van dossierbesprekingen tot het opzetten van een Journal Club. Implementatie van evidence based practice is voor verpleegkundi ... BSL Shop | Implementatie van evidence based pr... | | Boek ... . Van het voeren van dossierbesprekingen tot het opzetten van een Journal Club. Implementatie van evidence based practice is voor verpleegkundigen in alle werkvelden een compact en praktisch boek waarmee je meteen aan de slag kunt. 01-05-2013 | Evidence Based Practice | Uitgave 5/2013 Implementatie van EBP Ingredi├źnten Voor Een Plan Van Aanpak Tijdschrift: Bijzijn XL > Uitgave 5/2013 Auteurs: Dr. Bea Tiemens, Dr. Guus Munten, Dr. Hester Vermeulen In deel 1 ...