sociologos.be

MEER DAN PASSIE

Responsive image
Als Charlie na tien jaar terugkeert naar haar thuisstad, is ze vastberaden om haar leven terug op de rails te krijgen. Maar terugkeren betekent ook dat ze de twee mannen die jaren geleden haar leven op z'n kop hebben gezet onverwachts onder ogen moet komen.Ben was haar beste vriend en jeugdliefde, maar dumpte haar op een ijskoude manier voor hij naar de universiteit vertrok. Tom was degene die haar troostte. Al deed hij wel meer dan haar enkel over haar liefdesverdriet helpen. Op zich niet zo erg, ware het niet dat de twee broers zijn.Charlie is er echter van overtuigd dat niets haar van haar doel kan doen afwijken. Ze snakt naar standvastigheid en rust.Tot ze het onbedwingbare verlangen niet onder controle lijkt te krijgen om die verboden nacht met Tom nog eens over te doen.En ze ook niet helemaal lijkt te kunnen weerstaan aan de onverbiddelijke charmes van Ben.Charlie weet wat ze nodig heeft, maar is dat ook wat ze wil?Meer dan passie is het eerste deel uit de Spirit Wood reeks van Didi Herber. Een chicklit met dat tikkeltje meer. Op een speelse manier worden humor, romantiek en drama gecombineerd met een gezonde dosis erotiek.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2018
BESTANDSGROOTTE:
12,93
ISBN:
9789402180077
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Didi Herber
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

MEER DAN PASSIE PDF

MEER DAN PASSIE is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Didi Herber. Jij kunt lezen MEER DAN PASSIE op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... verhaal vol spanning. Tot op het einde weet je niet wie Charlie gaat kiezen, de ene keer denk je Tom, de andere keer denk je Ben ... Rolstoelhockey is veel meer dan een passie | Trouw ... . Wie ze uiteindelijk kiest is ook mijn favoriet. Passie, wat is het, hoe ontstaat het, hoe werkt het Ergens passie voor hebben is in. Passie is meer dan alleen hartstocht. Volgens de Canadese passieonderzoeker Vallerand omvat het begrip ook het kunnen overwinnen van tegenslagen. Passie ontstaat niet zomaar, er is altijd een aanleiding om ergens passie voor te krijgen. Lees „Meer dan passie Spirit Wood ... Passie, wat is het, hoe ontstaat het, hoe werkt het | Mens ... ... . Passie ontstaat niet zomaar, er is altijd een aanleiding om ergens passie voor te krijgen. Lees „Meer dan passie Spirit Wood deel 1" door Didi Herber verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als Charlie na tien jaar terugkeert naar haar thuisstad, is ze vastberaden om haar leven terug op de rails te krijgen. M... Meer dan passie is het eerste deel uit de Spirit Wood reeks van Didi Herber. Een chicklit met dat tikkeltje meer. Op een speelse manier worden humor, romantiek en drama gecomb...