sociologos.be

Planten en vruchten in kruissteek

Responsive image
De bekende Deense textielkunstenares Gerda Bengtsson liet zich ditmaal inspireren door planten en vruchten. Haar motieven in kruissteek zijn zoals gewoonlijk zeer natuurgetrouw en rijk aan fijne kleurnuances. De duidelijke teltekeningen en kleuraanduidingen van gebruikte garens die bij ieder ontwerp staan afgebeeld, stellen u in staat tot het maken van een aantal buitengewoon mooie werkstukken in kruissteek.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
4,49
ISBN:
9789021017839
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Gerda Bengtsson
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Planten en vruchten in kruissteek PDF

Planten en vruchten in kruissteek is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Gerda Bengtsson. Jij kunt lezen Planten en vruchten in kruissteek op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...door planten en... Planten en bloemen en vruchten in kruissteek ... Voorbedrukt borduurwerk | Borduurgigant - Borduurgigant ... . 26 september 2019. De patronen van Gerda Bengtsson werden wereldberoemd. Zij was een begaafd botanische tekenares die de kunst ontwikkelde om niet alleen eerst de essentie weer te geven van elke bloem en plant, maar ook om deze daarna om te zetten in kruissteek. "Planten en vruchten in kruissteek" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Handwerken, Hobby > Handwerken, Hobby; Handwerken, Hobby > Hobby's algemeen > Handwerken, naaien en naaldkunst (als hobby) Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bengtsson, Gerda. - Plante ... Planten en bloemen en vruchten in kruissteek ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bengtsson, Gerda. - Planten en vruchten in kruissteek .. De teltekening en kleurcodering van de gebruikte garens welke bij ieder ontwerp staan afgebeeld zullen uop uw beurt inspireren tot het maken van werkstukken in deze geliefde borduurtechniek. 22 apr. 2020 - Bekijk het bord 'Vruchten en groenten in kru...