sociologos.be

Breien steek voor steek

Responsive image
Ribbelsteek, tricotsteek, boordsteek, ribbelboordsteek, dubbele gerstekorrel, gebroken boordsteek, wafelsteek, mandvlechtsteek, Andalusische steek. Breien bestaat uit eigenlijk slechts twee steken – recht en averecht. Als je deze twee steken kent, kun je alle hierboven genoemde steken maken en gaat er een wereld van combinaties en texturen open. Breien steek voor steek behandelt alle basisbeginselen en leert je wat je nodig hebt om gaandeweg steeds uitdagendere projecten te breien.In dit boek worden 15 stekenpatronen duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd, zodat je de essentiële technieken kunt leren voor je aan een stijlvol project begint met het stekenpatroon dat je net hebt Geleerd. Begin met ribbelsteek en tricotsteek en ga verder met gerstekorrel, boordsteek, de Andalusische steek, wafelsteek en meer. Steek voor steek en project voor project leer je steeds meer terwijl je prachtige en eigentijdse kledingstukken en accessoires breit.
PUBLICATIE DATUM:
september 2018
BESTANDSGROOTTE:
12,19
ISBN:
9789462502024
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Alina Schneider
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Breien steek voor steek PDF

Breien steek voor steek is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Alina Schneider. Jij kunt lezen Breien steek voor steek op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...k: babymuts, #haken, gratis patroon, Nederlands, baby, muts, ... Steek voor steek ... ... Gehaakte Meisjes Baby Haken Haken Baby Breien Voor Baby's Gehaakte Afghanen Mutsen Gehaakt Konijn Tulband Sjaal. Gratis haakpatroon - babymutsje. Een beter kraamcadeautje kun je bijna niet geven: een babymutsje. Kun je nog niet breien, kijk dan op de pagina Breien leren voor uitleg over het opzetten van steken en recht en averecht breien. Je kunt ook op de pagina met beginners cursussen kijken voo ... Breisteken | Een handige uitleg van de breisteken, met foto's ... . Je kunt ook op de pagina met beginners cursussen kijken voor meerdere gratis beginners cursussen, die ook jou leren breien: Breien beginners cursussen. Voor sommige van deze breisteken moet je iets meer doen dan alleen maar recht en averechte steken breien. Dit is een methode om de bijencellensteek te breien waarbij je de dubbele steek gebruikt. Dat is een rechte steek waarbij je een rij dieper insteekt. Ik heb ... Steek achter in het lusje en brei een steek averechts 4. Er is een steek averechts gemeerderd Meerderen door voor en achter in een steek te breien Hierdoor krijg je een mooie en nauwelijks zichtbare meerdering. Meerderen in een rechte toer 1. Brei een steek recht en laat de steek niet van de naald vallen 2. Breien, steek voor steek, een mooi breiboek van Alina Schneider. Breien bestaat uit slechts twee steken - recht en averecht. Als je deze twee steken leert, gaat er een wereld van combinaties en texturen open. Breien steek voor steek behandelt alle basisbeginselen en leert je wat je nodig hebt om gaandeweg steeds uitdagendere projecten te breien. Een sjaal breien voor beginners: we breien er een eind aan. Je weet nu alles wat je moet weten om als beginnend breier aan de slag te kunnen. Je weet wat je nodig hebt, hoe je steken op kunt zetten en je hebt zelfs geleerd hoe je verschillende steken uit moet voeren. Breien van steek tot steek. Dit boek geeft een vrijwel volledig overzicht van alle bestaande patroonsteken. In een vlot toegankelijke terminologie... Voor de kantsteek kun je de eerste steek van elke naald steeds averecht afhalen, en de laatste steek van elke naald recht breien. naald 1: kantsteek, alle steken recht breien, kantsteek; naald 2: kantsteek, * 1 steek recht breien, 1 steek averecht afhalen (met de werkdraad voor het werk zoals wanneer je averecht zou breien), draad over de naald ... Leer basis- én gevorderde breisteken met deze handige tutorials. Doorloop alle basisvideo's voor een complete online breicursus. Of vind als ervaren breister uitd...