sociologos.be

Oog om oog

Responsive image
Lucas Davenport is een ongewone politieman, niet alleen vanwege zijn extravagante, luxueuze levensstijl, maar vooral vanwege zijn onconventionele, nietsontziende manier van werken.Dick LaChaise heeft pas vier van de negen jaar gevangenisstraf uitgezeten als hij weet te ontsnappen tijdens de begrafenis van zijn vrouw en zijn zusje. Beiden zijn omgekomen tijdens een bankoverval; ze zijn op de vlucht doodgeschoten door het arrestatieteam van Lucas Davenport...LaChaise en zijn maten Butter en Martin zijn wat je noemt white trash: uitschot zonder werk, zonder geld, zonder geweten. LaChaise heeft maar één missie: de dood van zijn vrouw en zijn zusje wreken. Hij trekt ten strijde tegen het hele politieapparaat en in het bijzonder tegen het team van Lucas Davenport. Zijn motto: oog om oog, tand om tand.Maar LaChaise en zijn maten krijgen medewerking uit een voor Davenport onverwachte hoek. Dan breekt de hel los: Davenport en de zijnen openen de jacht op de drie volledig doorgedraaide misdadigers.
PUBLICATIE DATUM:
2014-03-25
BESTANDSGROOTTE:
12,93
ISBN:
9789044972931
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
John Sandford
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Oog om oog PDF

Oog om oog is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs John Sandford. Jij kunt lezen Oog om oog op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...etekende dit dat bevoegde rechters pas een straf oplegden nadat ze eerst hadden onderzocht wat de omstandigheden waren en in hoeverre er opzet in het spel was (Exodus 21:28-30; Numeri 35:22-25) ... Oog om oog » Mare Online ... . Oog om oog is spannend en verrassend, geen moment had ik het gevoel te weten hoe het verhaal zou eindigen. Ik weet in elk geval wel dat ik hoop dat Buddy Tegenbosch nog vele andere boeken gaat schrijven, want dat hij goed uitgewerkte en intrigerende verhalen kan schrijven heeft hij met Oog om oog wel bewezen. 'Oog om oog' verwijst naar de uitdrukking 'Oog om oog, tand om tand'. Dit heeft als betekenis dat je wraak op iemand neemt door precies hetzelfde te doen wat diegene jou heeft aangedaan. Dit ... Oog om oog by Buddy Tegenbosch - Goodreads ... . 'Oog om oog' verwijst naar de uitdrukking 'Oog om oog, tand om tand'. Dit heeft als betekenis dat je wraak op iemand neemt door precies hetzelfde te doen wat diegene jou heeft aangedaan. Dit is precies waar het boek over gaat. Jaap-Jan is vroeger gepest door Ivar en wil wraak nemen op Ivar door ook hem te pesten. Oog om oog. Al vanaf de basisschool hoort Jaap-Jan er niet bij. Hij weet wat daarvan ...