sociologos.be

Jos Burgers over klantgerichtheid

Responsive image
Jos Burgers over klantgerichtheid 1e druk is een boek van Jos Burgers uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089651518 Drie bestsellers inn speciale editie Als er van drie boeken in zes jaar tijd ruim honderdduizend exemplaren worden verkocht, dan kan er met recht van bestsellers worden gesproken. Jos Burgers kreeg het voor elkaar met zijn boeken Klanten zijn eigenlijk n t mensen!, Hondenbrokken en Gek op gaten. Het waren de bestverkochte managementboeken van 2006, 2009 en 2012. Een ongekende prestatie. Het geheim achter dit succes is de luchtige en humoristische manier waarop Jos Burgers beschrijft wat klanten nu eigenlijkcht willen. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Waardoor organisaties en medewerkers in staat zijn om hun klantgerichtheid daadwerkelijk te verbeteren. In deze speciale editie zijn de beste columns en verhalen van Jos Burgers gebundeld. Wie van zijn klanten ambassadeurs wil maken start met dit boek!
PUBLICATIE DATUM:
februari 2013
BESTANDSGROOTTE:
5,97
ISBN:
9789089651518
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Jos Burgers
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Jos Burgers over klantgerichtheid PDF

Jos Burgers over klantgerichtheid is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Jos Burgers. Jij kunt lezen Jos Burgers over klantgerichtheid op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...et waren de bestverkochte managementboeken van 2006, 2009 en 2012 ... Jos Burgers over klantgerichtheid - Jos Burgers - (ISBN ... ... . Jos Burgers, auteur van diverse management-bestsellers over klanten en klantgerichtheid in gesprek met Dominique Haijtema. Waarom is het zo moeilijk om écht klantgericht te zijn? Om fans te maken heb je geen hoge budgetten nodig, vaak kan één attente medewerker en één blikje cola al het verschil maken! Jos Burgers geeft het seminar 'Eén fan per dag'. Hij gaat hier ... Jos Burgers over klantgerichtheid (Paperback) ... Jos Burgers over klantgerichtheid - YouTube ... . Hij gaat hier ... Jos Burgers over klantgerichtheid (Paperback). Drie bestsellers in één speciale editie Als er van drie boeken in zes jaar tijd ruim honderdduizend... Over Jos Burgers. Jos Burgers is de meester van de eye-openers over het belangrijkste bezit van je organisatie: de klanten. Hij is dé expert in Nederland op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij houdt ongeveer 200 presentaties per jaar over dit onderwerp en schreef er diverse boeken over. Jos Burgers kiest er daarom voor om niet alleen volop inspiratie te geven over klantgerichtheid, hij pakt ook het thema gedragsverandering beet. Want alleen door daadwerkelijk te doen, mag je rekenen op extra blije klanten. Bestel Jos Burgers over klantgerichtheid van Jos Burgers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Jos Burgers over klantgerichtheid Als er van drie boeken in zes jaar tijd...